LAS HUBERTA

OPIS REALIZACJI

Budowa zakładu produkcji i dystrybucji mięsa oraz wędlin z dziczyzny.

Kontrakt zakładał zaprojektowanie i modernizację istniejących obiektów w nowoczesne chłodnie i mrożnie z kotłownią, pomieszczeniami socjalnymi oraz biurem. W ramach umowy wykonano także nowe obiekty, zadaszenia, fundamenty pod agregaty oraz parkingi i place manewrowe.

Ze względu na wyśrubowane normy higieniczno – sanitarne i chęć uzyskania przez Inwestora świadectwa HACCP budowa na bieżąco była monitorowana przez powiatowego lekarza weterynarii oraz sanepid.

SZCZEGÓŁY

Przeznaczenie obiektu: Chłodnie i mroźnie

Branża: Producent mięsa oraz wędlin z dziczyzny

Powierzchnia: 600 m2

  • Doradztwo
  • Projekt budowlany i wykonawczy
  • Optymalizacja projektu
  • Roboty ziemne i fundamentowe
  • Produkcja i montaż konstrukcji stalowej
  • Obudowa dachu i ścian
  • Wykonanie posadzki
  • Prace instalacyjne
  • Zagospodarowanie terenu

Doradzamy jako partner biznesowy.

Udana realizacja inwestycji to obustronny sukces.

© Stalion 2015 | Projekt: Papajastudio